Pusryčių bananiniai avižų keksiukai

AUTORIUS:
Daina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Pusryčių bananiniai avižų keksiukai
Autorius apie receptą: Veganiški. Be pridėtinio cukraus. Be kviečių. Iš nurodyto ingredientų kiekio išėjo dideli keksiukai, kiekviename 200 kcal, 7 g baltymų, 29 g angliavandenių ir 7 g riebalų. Veganiški. Be pridėtinio cukraus. Be kviečių. Iš nurodyto ingredientų kiekio išėjo dideli keksiukai, kiekviename 200 kcal, 7 g baltymų, 29 g angliavandenių ir 7 g riebalų. Daina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų avižinių dribsnių
2 vienetai bananų (prinokusių)
1 vienetas obuolių
1.5 šaukšto chia (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukštas riešutų sviesto
0.5 šaukšto linų sėmenų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis kokosų aliejaus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį klevų sirupo
Papuošimui:
šiek tiek riešutų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolį nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepti keptuvėje su kokosų aliejumi bei cinamonu, kol obuoliai suminkštės. Atvėsinti. Sutrinti.
2.
Sutrinti prinokusius bananus šakute ir sumaišyti su atvėsusių ir sutrintų obuolių mase. Įmaišyti riešutų sviestą.
3.
Kitame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, čiją sėklas, linų sėmenis, kepimo miltelius ir druską.
4.
Maišant, po truputį berkite avižinių dribsnių mišinį į vaisių masę, viską išmaišykite. Jei masė per tiršta, įpilkite truputėlį augalinės kilmės pieno.
5.
Į keksiukų formą dėkite popierines formeles ir pripildykite tešla.
6.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Leiskite atvėsti ir papuoškite riešutu sviestu.
AUTORIUS: Daina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Asta
2022-10-26 21:56
Linų sėmenų negalima kaitinti ☹️ ATSAKYTI
Julija
2021-05-29 11:08
Tikrai galvojau,jog bus žymiai skaniau. Kieti ir beskoniai. ATSAKYTI
Mimi
2020-11-03 17:46
Pabandžiau ir nepatiko tiek, kad net neįmanoma valgyti. Bet gal čia tik man taip nepavyko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital