Pusryčių apkepas su kumpiu ir sūriu duonelėje (arba batone)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Apkepas duonoje (batone)
Autorius apie receptą: Vėlyviems sekmadienio pusryčiams kaip tik toks omletukas tinka. Vėlyviems sekmadienio pusryčiams kaip tik toks omletukas tinka. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas čiabatos (arba batono)
6 vienetai kiaušinių
120 gramų virto kumpio
120 mililitrų pieno
120 gramų sūrio
1 vienetas pomidorų
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Čiabatos duonelės viršų išpjauti, išskobti minkštimą.
2.
Kumpį, pomidorą ir svogūnų laiškus supjaustyti mažais gabalėliais, sūrį sutarkuoti.
3.
Kiaušinius išplakti su pienu, suberti prieskonius, pjaustytą kumpį, svogūnų laišus, pomidorą, tarkuotą sūrį, smulkintus krapus - viską išmaišyti ir supilti į paruoštą duonelę.
4.
Kepti 175 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes, iškepus supjaustyti norimo dydžio riekelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital