Purus varškės ir sūrio apkepas

AUTORIUS:
Katia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Purus varškės ir sūrio apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g varškės
200 g fermentinio sūrio
vanilinio cukraus
cukraus
3 kiaušiniai
5 v. š. manų kruopų
100 ml pieno
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Manus užpilti pienu. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškę gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Katia
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
aldona
2016-09-06 00:06
Gal ir skanus.reiks isbandyti ATSAKYTI
Neringa
2011-03-26 20:33
Labai gardus apkepas. Verta pasigaminti. ATSAKYTI
Egle
2011-02-08 17:11
Puikus apkepas. Dekaui uz recepta :))) ATSAKYTI
milda
2011-01-24 14:54
ir kiek laipsniu temperaturoje? ATSAKYTI
milda
2011-01-24 14:52
o kiek laiko kepate? ATSAKYTI
Agne
2011-01-24 12:43
Aš kepu tokį, tik be fermentinio sūrio ATSAKYTI
Ilarija
2010-04-07 18:39
Emiau ir pasigaminau si patiekala ir visai gardu.Aciu uz recepta:)Verta paskanauti. ATSAKYTI
Katia
2010-03-29 21:32
Na pagal skoni reiktu cukraus, kas kaip megsta. As tai nedaug dejau 2-3 saukstus,nes planavau, kad valgysim su uogiene. Svarbiausia viska gerai ismaisyti, geriausia kombaino pagalba.. ATSAKYTI
Ilarija
2010-03-29 20:47
O,kiek reikia cukraus deti,tai neparasyta? Ar skanus ne jau niekas nebandete ar verta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital