Purūs varškės ir bananų blynai (be cukraus)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Purūs varškės ir bananų blynai (be cukraus)
Autorius apie receptą: Rytą pradėkime gardžiai. Šįryt pusryčiams prikepiau blynelių su bananais. Pusryčiai gardūs, o tai jau geras startas dienos pradžiai Rytą pradėkime gardžiai. Šįryt pusryčiams prikepiau blynelių su bananais. Pusryčiai gardūs, o tai jau geras startas dienos pradžiai Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 mililitrų kefyro
180 gramų varškės
10 šaukštų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai bananų
2 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti bananus, sutrinti šakute. Sudėti varškę ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su bananais ir varške įmušti kiaušinius, supilti kefyrą, suberti miltus su kepimo milteliais, įberti druskos ir išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, pilti tešlos formuojant nedidelius blynelius ir apkepti iš abiejų pusių.
4.
Tiekti su šviežiais vaisiais, uogomis ar kitais mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital