Purūs varškės blyneliai

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Purūs varškės blyneliai
Autorius apie receptą: Gardūs ir visų smaližių mėgiami blyneliai, kuriais mėgaujantis, nuotaika tikrai pakils! Gardūs ir visų smaližių mėgiami blyneliai, kuriais mėgaujantis, nuotaika tikrai pakils! Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
7 šaukštai viso grūdo kvietinių miltų
70 mililitrų kefyro
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį kepimo aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušus kiaušinius, suberti cukrų ir viską gerai išmaišyti. Tuomet dėti varškę ir kartu su kiaušinių mase ją pertrinti šakute. Pilti šiek tiek kefyro, pamaišyti.
2.
Į miltus suberti kepimo miltelius, permaišyti ir viską berti į varškės masę, maišyti, kol masė taps vientisa, be gumulėlių. Berti druską, išmaišyti. Palikti šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti ir kepti blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Patiekti galima su uogiene (labai gardu juodieji serbentai, mėlynės) arba tiesiog mėgautis jais vienais. Skanaus atradimo!
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital