Purus varškės apkepas su konservuotais persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Varškės apkepas su persikais
Autorius apie receptą: Paprastas, purus ir labai skanus. Paprastas, purus ir labai skanus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kreminės varškės
500 gramų konservuotų persikų
5 vienetai kiaušinių (M dydžio)
100 gramų manų kruopų
100 gramų cukraus (arba pagal skonį)
100 gramų sviesto
60 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Persikus sudėti į sietelį ir palikti nuvarvėti. Po to supjaustyti griežinėliais.
2.
Baltymus atskirti nuo trynių, baltymys išplakti su druska iki standžių putų.
3.
Minkštą kambario temperatūros sviestą, cukrų, kiaušinių trynius ir vanilę išplakti iki purios masės. Įpilti pieną, sudėti varškę, suberti manus ir dar šiek tiek paplakti. Po to atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus ir persikų griežinėlius, bet 2 puseles pasilikti.
4.
Paruoštą masę supiltį į išteptą sviestu 22 - 24 cm skersmens kepimo formą, ant viršaus išdėlioti likusius persikus. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Alvyda
2021-01-14 18:36
Tryniu nededat i apkepa ? ATSAKYTI
Danute
2021-01-14 22:58
Tikrai idomu nes nebedarašyta apie trynius lauksiu parasykit prasau ATSAKYTI
Danute
2021-01-15 16:22
Paraso recepta nepilna ir dar neatsako ATSAKYTI
jolanta
2019-05-24 19:46
Labai skanus apkepas , kepu n.... kartą , rekomenduoju. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital