Purus varškės apkepas be glitimo

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Purus varškės apkepas be glitimo
Autorius apie receptą: Man pasirodė net malonesnės konsistencijos, nei mano mėgstamiausias Saulės virtuvės. Ilgai ieškojau, daug išbandžiau. Šitas idealus. Man pasirodė net malonesnės konsistencijos, nei mano mėgstamiausias Saulės virtuvės. Ilgai ieškojau, daug išbandžiau. Šitas idealus. Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas varškės (naudojau kreminę "President")
6 vienetai kiaušinių
1 stiklinė pieno
4 šaukštai krakmolo
4 šaukštai cukraus (arba eritrolio)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į skirtingus dubenis atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
2.
Į dubenį su tryniais sudėti varškę, įpilti pieno, suberti krakmolą, eritritolį, druską, vanilę ir gerai išmaišyti, masė turi būti labai skysta.
3.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti į dubenį su paruošta mase, įmaišyti.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę, kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūroje apie valandą.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital