Purūs varškėčiai keptuvėje (be glitimo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Purūs varškėčiai keptuvėje (be glitimo)
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas su varške. Iškepa puručiai, minkštučiai, kvepia vanile. Puikus patiekalas su varške. Iškepa puručiai, minkštučiai, kvepia vanile. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
500 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai ryžių miltų (su kaupu)
2 šaukštai kokosų aliejaus (arba augalinio aliejaus, + šiek tiek kepimui)
1 žiupsnelis druskos
16 gramų vanilinio cukraus
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėti ir sutrinti varškę. Tuomet įmušti kiaušinius, įpilti kokosų aliejų, suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti šakute.
2.
Gerai išmaišius suberti miltus ir išmaišyti, kad neliktų gumulėlių.
3.
Į keptuvę įpilti aliejų ir įkaitinti.
4.
Į įkaitusią keptuvę su šaukštu dėti paruoštą varškės masę ir formuoti blynelius. Kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, kol lengvai apskrus.
5.
Galima tiekti su grietine ir mėgstama uogiene.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agnė
2023-07-13 18:23
O galima nepilti aliejaus į tešlą? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital