Purūs varšėtukai pagal Odetą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs Odetos varškėčiai
Purūs Odetos varškėčiai
Purūs Odetos varškėčiai
Purūs Odetos varškėčiai
Autorius apie receptą: Šį kartelį noriu pasidalinti varškėčių receptu, kuris pavyko puikiai ir buvo tikrai labai skanūs. Šį kartelį noriu pasidalinti varškėčių receptu, kuris pavyko puikiai ir buvo tikrai labai skanūs. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės
150 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai medaus (galima keisti cukrumi)
1 šaukštas kokoso drožlių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto (arba aliejaus, kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį, varškę, medų, vanilinį cukrų ir druską sumaišykite. Po truputį suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kokoso drožles ir išmaišykite šaukštu.
2.
Kai tešla pradės sunkiai maišytis, pradėkite minkyti rankomis. Tešla turi būti minkšta ir sulipti į vieną rutulį.
3.
Keptuvėje ištirpinkite sviesto arba įkaitinkite aliejų ir suformavę varškėtukus kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Varškėčius patiekiau su trintomis šviežiomis braškėmis, bet galima patiekti ir su mėgiama uogiene ar kitais priedais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilma
2018-07-18 11:34
Labai skanus varškėtukai .Ačiū už puikų receptą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital