Purus trupininis varškės pyragas

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Purus trupininis varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešla:
250 g kepimo sviesto (margarino)
0,5 stiklinės cukraus
2,5 stiklinės miltų
žiupsnelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 stiklinė kokoso drožlių
Įdaras:
3 pakeliai neriebios varškės (po 180 - 200 g)
2 kiaušiniai
1 citrinos nutarkuota žievelė
0,5 citrinos sulčių (pagal skonį)
0,5 stiklinės cukraus pudros ir tiek pat cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 stiklinė šviežių arba šaldytų uogų (serbentai, bruknės, avietės ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti miltus, druską, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir kokoso drožles. Įtarkuoti (burokine tarka) sviestą (margariną) ir sudėti cukrų. Tešlą trupinti tarp pirštų, kol pasidarys trupininga tešla. Paruošti atskirai varškės kremą sumaišant visus įdaro komponentus.
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Ant skardos ištrupinti 3/4 tešlos, išklotos kepimo popieriumi, vientisu sluoksniu sudėti varškės masę, ištrupinti ant viršaus likusią trupiningą tešlą. P.S vietoj uogų galima naudoti ką tik turite - persikus, obuolius, džiovintus vaisius ir kt. Jei naudosite persikų ar obuolių skilteles, juos dėkite ant varškės masės sluoksnio ir užtrupinkite viršų likusia tešlos dalimi.
Kepti 30 minučių. Ataušinti ir supjaustyti gabaliukais. Labai skanus kitos dienos rytą.
AUTORIUS: Eglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Eglė
2011-06-20 13:02
Reikia dėti ir to ir to todėl, kad toks yra receptas :) Klaidų recepte nėra. ATSAKYTI
Jelena
2011-05-20 16:19
"0,5 stiklinės cukraus pudros ir tiek pat cukraus"
kodel reikia deti ir to, ir to? gal ten turejo buti "ar"? ATSAKYTI
Eglė
2011-03-11 19:43
Egle, reikia išspausti sultis iš pusės citrinos :) ATSAKYTI
Egidija
2011-02-16 17:56
Na va! prisipikau produktu,ir lekiu gaminti si suanuoli :) ATSAKYTI
Eglė
2011-02-12 00:34
Labai skaniai atrodo, tik citrinų sulčių reikia spaustų iš citrinos, ar paprastų pirktinių citrinų sulčių? ATSAKYTI
rrrrrrrr
2011-02-09 15:04
Bandžiau šį receptą pagal Bilą. Labai skanus pyragas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital