Purūs sūrio blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs sūrio blyneliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs blynai, puikiai tinka pusryčiams. Galite valgyti ir su grietine, ir su jogurtu ar varške. Labai skanūs blynai, puikiai tinka pusryčiams. Galite valgyti ir su grietine, ir su jogurtu ar varške. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
100 gramų sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų pieno
70 gramų kvietinių miltų
1 pundelis krapų (galima naudoti šaldytus)
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukšto aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krapus susmulkinti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską, pipirus, išplakti. Tuomet įpilti aliejaus, pieno, suberti raudonėlį, krapus ir gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį su kiaušinių plakiniu suberti sūrį, miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol gražiai apskrus ir iškeps. Patiekti su mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital