Veganiški sklindžiai su uogomis - purūs ir natūraliai saldūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Veganiški blynai blyneliai
Autorius apie receptą: Minkšti ir purūs sklindžiai. Be pridėtinio cukraus, nes saldumo suteikia bananai. Su gardžiomis uogomis, kurios suteikia lengvos rūgštelės. Tai tobuli pusryčiai šiltą Minkšti ir purūs sklindžiai. Be pridėtinio cukraus, nes saldumo suteikia bananai. Su gardžiomis uogomis, kurios suteikia lengvos rūgštelės. Tai tobuli pusryčiai šiltą vasaros dieną. Kvietinius miltus galite pakeisti grikių miltais, bus skanu, maistinga ir be glitimo. Šilauoges galima keisti mėlynėmis, braškėmis. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai bananų (mažų)
0.5 stiklinės šilauogių
180 mililitrų augalinio gėrimo
120 gramų kvietinių miltų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis acto
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišome augalinį pieną su actu.
2.
Miltus sumaišome su druska, kepimo milteliais, soda ir cinamonu.
3.
Bananus sutriname šakute arba maisto smulkintuvu. Sumaišome su augaliniu pienų. Sumaišome su miltų mišiniu ir užmaišome tešlą. Įmaišome aliejų. Įmaišome uogas.
4.
Sklindžius kepame įkaitintoje keptuvėje uždengus dangčiu (galite kepti su aliejumi arba sausoje keptuvėje).
5.
Valgėme su natūraliu jogurtu ir uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital