Purūs rikotos blyneliai be kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Rikotos blyneliai blynai be kiaušinių
Rikotos blyneliai blynai be kiaušinių
Rikotos blyneliai blynai be kiaušinių
Rikotos blyneliai blynai be kiaušinių
Autorius apie receptą: Šie blyneliai, savo skoniu kiek primenantys varškėtukus, mūsų šeimyoje sulaukė begalinio pasisekimo. Tikiuosi, jie sužavės ir jūsų pusryčių lėkštes. Šie blyneliai, savo skoniu kiek primenantys varškėtukus, mūsų šeimyoje sulaukė begalinio pasisekimo. Tikiuosi, jie sužavės ir jūsų pusryčių lėkštes. Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų rikotos sūrio
100 gramų kvietinių miltų (+kelių šaukštų formavimui)
50 mililitrų grietinėlės (naudojau 10%)
1 šaukštas agavos sirupo (arba klevų sirupo ar medaus)
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek sviesto (ar aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išplakame "šlapius" ingredientus (rikota, grietinėlė, sirupas).
2.
Miltus išmaišom su kepimo milteliais ir suberiam į rikotos masę. Atsargiai išmaišome. Turi būti kibi masė.
3.
Stalviršį apibarstome miltais. Tešlą padaliname į šešias dalis šaukštu dedami ant miltuoto paviršiaus. Apiberiam dar trupučiu miltų ir formuojam blynukus.
4.
Kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies ištirpintame svieste ar aliejuje, kol abi blynelių pusės įgaus auksinį atspalvį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2024-02-13 18:23
Labai jau keistas skonis, nepatiko seimai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital