Purūs pyragėliai keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Purūs pyragėliai keptuvėje
Purūs pyragėliai keptuvėje
Purūs pyragėliai keptuvėje
Purūs pyragėliai keptuvėje
Autorius apie receptą: Labai skanūs, purūs pyragėliai keptuvėje. Labai skanūs, purūs pyragėliai keptuvėje. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
250 mililitrų vandens (šilto)
250 mililitrų pieno (drungno)
100 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
7 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį berti 150 gramų miltų, įpilti vandens, užmaišyti tešlą ir atidėti iki kol atvės.
2.
Į dubenį supilti pieną, berti cukrų, mieles ir gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį su miltų ir vandens mišiniu supilti pieną su mielėmis ir išmaišyti. Tuomet įsijoti miltus, berti druską, supilti sviestą, užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta. Palikti kilti šiltoje vietoje apie 1 valandą.
4.
Imti gabalėlį tešlos, formuoti paplotėlį, dėti įdaro (žr. patarimus). Sulenkti kraštelius suformuoti pyragėlius.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti pyragėlius ir kepti iš abiejų pusių iki kol įgaus auksinę spalvą.
Patarimai:
Pyragėliams galima ruošti mėsos įdarą. Jam paruošti reikės: 300 gramų faršo, 1 virto kiaušinio, 50 gramų sūrio, pagal skonį prieskonių maltai mėsai. Faršą pagardinti prieskoniais, įtarkuoti sūrį ir kiaušinį, išmaišyti.
Puikiai tiks ir įdaras su vištiena. Jam paruošti reikės: 480 gramų vištų šlaunelių mėsos, 1 svogūno, 2 šaukštų grietinės, pagal skonį krapų, petražolių, džiovinto raudonėlio, druskos, pipirų ir aliejaus. Vištieną supjaustyti mažais gabalėliais ir apkepti keptuvėje su druska, pipirais, raudonėliu ir šiek tiek aliejaus. Padėti vištieną ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Keptuvę išvalyti ir joje pakepinti smulkintą svogūną. Pakepintą svogūną sumaišyti su vištiena, įdėti grietinę, smulkintus krapus, petražoles ir palikti atvėsti.
Galima ruošti kopūstų ir morkų įdarą. Jam paruošti reikės: 400 gramų raugintų kopūstų, 2 svogūnų, 1 šaukšto sviesto, 50 gramų džiovintų grybų. Į dubenį įpilti vandens, sudėti grybus ir palikti mirkti iki kol išbrinksta. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti iki auksinės spalvos ant sviesto keptuvėje. Kopūstus nusunkti ir kartu su grybais sudėti į keptuvę. Nuolat maišant patroškinti 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital