Purūs pyragėliai

AUTORIUS:
Vakarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs pyragėliai
Autorius apie receptą: Tai yra lengvai bei greitai paruošiamas labai skanus desertas! Tiks visoms progoms. Tai yra lengvai bei greitai paruošiamas labai skanus desertas! Tiks visoms progoms. Vakarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 mililitrų raugintų pasukų (apytikriai)
75 gramai sviesto
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis sodos
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
pagal skonį apelsino žievelės (tarkuotos)
šiek tiek aliejaus (formelėms patepti)
Aptepimui:
šiek tiek sviesto (minkšto)
Apvoliojimui:
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Viename dubenyje sumaišyti miltus, druską, sodą, cukrų, kepimo miltelius.
2.
Į kitą indą supilti pasukas, įmušti kiaušinį ir išmaišyti.
3.
Ištirpinti sviestą, įtarkuoti puse apelsino žievelės ir supilti į pasukų ir kiaušinio masę. Įberti šiek tiek vanilinio cukraus.
4.
Į skystą masę suberti miltų mišinį ir išmaišyti. Tešla turi būti gana skysta!
5.
Formeles ištepti aliejumi ir supilti tešlą.
6.
Kepti 180-190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Ne daugiau.
7.
Sumaišyti cukrų ir cinamoną.
8.
Pyragėliams leisti šiek tiek atvėsti ir neišėmus iš formų, aptepti sviestu. Išimti ir apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje taip, kad iš visų pusių apliptų - bus skaniau.
AUTORIUS: Vakarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital