Purūs pusryčių blyneliai be kiaušinių ir pieno produktų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Blynai be kiaušinių ir pieno
Blynai be kiaušinių ir pieno
Blynai be kiaušinių ir pieno
Blynai be kiaušinių ir pieno
Autorius apie receptą: Sugrįžtu su be galo skaniais blyneliais, kurie mane sužavėjo savo tekstūra - tokie minkštučiai, o jau kvapnūs ir tokie puikūs! Pusryčiai man yra pats geriausias ir mieliausias Sugrįžtu su be galo skaniais blyneliais, kurie mane sužavėjo savo tekstūra - tokie minkštučiai, o jau kvapnūs ir tokie puikūs! Pusryčiai man yra pats geriausias ir mieliausias dienos metas. Man be proto patinka gražiai paruošti pusryčiai. Todėl man niekada negaila tam sugaišto laiko, nes kai atsisėdi prie stalo, o akys trykšta džiaugsmu dėl to, ką sukūrei, argi dar kažko reikia? Kadangi šiuo metu gyvenu veganiškos mitybos ritmu, šie blyneliai yra be pieno produktų ir kiaušinių. (...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 stiklinės miltų (tinka speltų, 250 ml talpos)
2 stiklinės migdolų pieno (ar kito augalinio, 250 ml talpos)
1 vienetas bananų (vidutinio dydžio)
3 šaukštai vandens
3 šaukštai kokosų aliejaus (tirpinto, arba bekvapio aliejaus)
2 šaukštai cukraus (ar kokoso žiedų cukraus)
1 šaukštas linų sėmenų (maltų)
2 šaukšteliai obuolių sidro acto
2 šaukšteliai sodos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje šakute sutrinkite bananą.
2.
Atskirame indelyje sumaišykite linų sėmenis su vandeniu. Palikite keletui minučių, kad išbrinktų. Įmaišykite į sutrintą bananą. Suberkite cukrų ir permaišykite.
3.
Pieną sumaišykite su actu, palikite keletui minučių, kol pieną sutrauks. Supilkite į dubenį, kuriame yra bananas. Šluotele išmaišykite. Supilkite aliejų ir permaišykite.
4.
Kitame dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais, soda ir druska. Pamažu suberkite sausus ingredientus į šlapius. Maišykite, kol tešla gerai išsimaišys ir neliks sausų gumulėlių.
5.
Įkaitinkite keptuvę. Patepkite aliejumi (tik pirmąjį kartą, kad nepriliptų). Dviem šaukštais formuokite blynelius, kepkite po ~1 minutę iš kiekvienos pusės, arba lengvai kilstelkite kraštelį ir jei blynelis jau parudavęs, jį apverskite. Patiekite su mėgstamomis uogomis, medumi ar klevų sirupu, uogiene.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital