Purus obuolių pyragas

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 243)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 243)
Purus obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Mūsų šeimos tradicinis receptas. Šiam pyragui nereikia jokių kepimo miltelių, nes jį puikiai iškelia baltymai. Pagaminsite irgi labai paprastai. Aš dar kartais į pyragą Mūsų šeimos tradicinis receptas. Šiam pyragui nereikia jokių kepimo miltelių, nes jį puikiai iškelia baltymai. Pagaminsite irgi labai paprastai. Aš dar kartais į pyragą įmaišau riešutų ar smulkintų šokolado gabaliukų. Laiko patikrintas ir visada pasiteisinantis receptas. (...daugiau) Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
1 stiklinė cukraus
1.5 stiklinės miltų
5 vienetai obuolių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Trynius elektriniu plakikliu išsukam su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Įmaišome ištirpintą ir atvėsintą sviestą, miltus ir cinamoną.
2.
Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į tešlą. Tada atsargiai įmaitome nuluptus bei kubeliais supjaustytus obuolius.
3.
Tešlą dedame į riebalais pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4.
Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame, kol viršus gražiai paruduos, o įsmeigtas pagaliukas į tešlą išlys sausas (maždaug 45-60min, priklausomai nuo skardos dydžio).
5.
Iškepusi galime pabarstyti cukraus pudra. Galime valgyti tiek karštą (labai skanu su ledais), tiek pravėsusį.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (23)
Juste
2023-12-07 21:00
Viskas pavyko ATSAKYTI
Elena.
2023-11-22 11:24
Viktorija,gal neprasidėk su kepimais.
ATSAKYTI
Viktorija
2023-08-31 16:46
Su rytiniais miltais bus duona, o ne pyragas. ATSAKYTI
Kotryna
2022-02-04 18:31
Ačiū, labai gražiai iškilo ir išėjo purus! Ir begalo skanu ATSAKYTI
Dovile
2021-11-01 16:03
Labai labai skanus ATSAKYTI
Gerda
2021-04-02 16:40
kokio tūrio stikline? ATSAKYTI
Dovilė
2021-04-02 22:54
Stiklinė paprastai būna 240 ml ATSAKYTI
Vilma
2021-08-07 21:19
Stiklinė paprastai 200ml ATSAKYTI
Greta
2021-02-01 08:39
Nuostabus, primena bandeles su obuoliais. ATSAKYTI
Eva
2020-11-17 15:50
Neiškilo,gavosi per saldus.☹️ ATSAKYTI
Gintarė
2020-11-18 11:09
Kad iškiltų, svarbu labai gerai išplakti baltymus ir pernelyg nepermaišyt vėliau juos įjungiant į tešlą :) ATSAKYTI
Dovile
2019-10-20 19:39
1.5 stiklines miltų, kiek cia gramu? ATSAKYTI
Laura
2021-11-18 01:19
Jus rimtai?! Viena stikline yra 250ml, o pusantros bus-375 ATSAKYTI
Aurimas
2019-08-11 15:30
Labai gerai gavosi paprastas geras receptas, liuks! :) ATSAKYTI
Tomas
2018-10-04 19:43
Labai skanu ATSAKYTI
Beata
2018-04-03 21:00
Labai skanus ATSAKYTI
Ernestas
2018-02-26 15:08
Labai puikus pyragas.
Dar kartą pabandžiau kepti su riešutų sviestu, vietoje įprasto, rezultatas - riešutų ir obuolių skonio pyragas. Kas mėgsta riešutus, puikus derinys. ATSAKYTI
Ineta
2017-09-21 17:00
Išbandžiau- labai skanu ;) Darysiu dar ne kartą..... Ačiū už šį receptą. ATSAKYTI
Lina
2016-01-17 21:11
Kepsiu ir as, skanus! ATSAKYTI
lina
2011-11-14 02:50
liuks pyragas,vel kepsiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital