Purus naminis batonas su razinomis

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminis batonas su razinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų miltų
200 mililitrų pieno
120 gramų razinų
100 mililitrų vandens
80 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus
11 gramų sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
1 vienetas kiaušinių trynių (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pieną sumaišyti su vandeniu ir šiek tiek pašildyti. Suberti mieles, cukrų, pamaišyti, suberti druską, tirpintą sviestą ir dar kartą išmaišyti.
2.
Įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Uždengti, palikti, kad pakiltų 90 minučių.
3.
Iškočioti stačiakampį lakštą, užberti razinas, susukti kaip vyniotinį ir užlenkti kraštus. Viršuje padaryti įpjovas ir dar palikti 10 - 15 minučių, kad pakiltų.
4.
Aptepti kiaušinio plakiniu, dėti į šaltą orkaitę ir kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital