Purūs morkų keksiukai

AUTORIUS:
Renata Nargelaitė-Tamašauskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Purūs morkų keksiukai
Purūs morkų keksiukai
Purūs morkų keksiukai
Autorius apie receptą: Itin paprastas ir greitas receptas. Keksiukai iškepa purūs, minkšti, maloniai drėgni ir labai skanūs. Itin paprastas ir greitas receptas. Keksiukai iškepa purūs, minkšti, maloniai drėgni ir labai skanūs. Renata Nargelaitė-Tamašauskienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
180 mililitrų aliejaus
2 vienetai kiaušinių
170 gramų morkų
160 gramų kvietinių miltų
50 gramų cukraus
50 gramų rudojo cukraus
2 šaukštai pieno
1.5 šaukštelio kepimo milteliai
1 šaukštelis malto cinamono
8 gramai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį berti miltus, cukrų, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną, išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinius, išplakti, pilti pieną, aliejų, gerai išmaišyti. Sudėti sutarkuotas (tarkavau kaip tarkius), nusunktas morkas, gerai permaišyti.
3.
Į dubenį su skysta mase suberti miltų masę, mentele įmaišyti. Paruoštą masę sudėti į keksiukų formeles.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes iki švelniai auksinės rudos spalvos.
AUTORIUS: Renata Nargelaitė-Tamašauskienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aukse
2023-11-09 15:32
Patys skaniausi keksiukai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital