Purus kiaušininio likerio keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiaušininio likerio keksas
Kiaušininio likerio keksas
Kiaušininio likerio keksas
Autorius apie receptą: Manau labai tinkantis šv. Velykom. Minkštutis, purutis, su lengva likerio nata. Užtikau vienam vokiečių tinklaraštyje. Manau labai tinkantis šv. Velykom. Minkštutis, purutis, su lengva likerio nata. Užtikau vienam vokiečių tinklaraštyje. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių
250 gramų cukraus pudros
250 mililitrų kiaušininis likeris
250 mililitrų aliejaus
125 gramai miltų
125 gramai krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių (su kaupu)
8 gramai vanilinio cukraus
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmušame kiaušinius ir beriame cukraus pudrą, plakame elektriniu plakikliu apie 1 minutę.
2.
Sudedame vanilinį cukrų, supilame kiaušininį likerį ir aliejų, išmaišome.
3.
Miltus, kepimo miltelius ir krakmolą sumaišome, persijojame ir atsargiai įmaišome į kiaušinių, likerio ir aliejaus masę.
4.
Kekso formos vidų aptepame sviestu ir supilame tešlą. Kepame iki 160 - 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 60 - 70 minučių. Ar keksas iškepęs, patikriname mediniu smeigtuku - jei įsmeigus ištraukiamas sausas, keksas iškepęs, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti.
5.
Atvėsiname formoje, galima pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital