Purūs keksiukai su varške ir uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Keksiukai su varške ir uogomis
Keksiukai su varške ir uogomis
Keksiukai su varške ir uogomis
Keksiukai su varške ir uogomis
Keksiukai su varške ir uogomis
Keksiukai su varške ir uogomis
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminami ir skanūs keksiukai. Keičiant uogas pasikeis ir keksiukų skonis, o tikriems smaližiams galima jas pakeisti mėgstamu šokoladu, riešutais ar džiovintais Lengvai pagaminami ir skanūs keksiukai. Keičiant uogas pasikeis ir keksiukų skonis, o tikriems smaližiams galima jas pakeisti mėgstamu šokoladu, riešutais ar džiovintais vaisiais. Receptas iš laidos per LRT "Beatos virtuvė". (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Varškės įdarui:
180 gramų varškės (pusriebės)
1 vienetas bananų
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštelis bulvių krakmolo
1 žiupsnelis druskos
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
180 gramų miltų
120 gramų cukraus
80 gramų aliejaus
60 gramų jogurto, natūralaus
1 vienetas kiaušinių baltymų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Įdarui:
pagal poreikį uogų
pagal poreikį šokolado
pagal poreikį riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškės įdarui į dubenį sudedame varškę, kiaušinio trynį, bulvių krakmolą, sutarkuojame bananą, įberiame žiupsnelį druskos, viską gerai išmaišome.
2.
Tešlai kiaušinius su cukrumi išplakame iki purumo. Įpilame aliejaus, įdedame jogurto, dar paplakame. Įberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišome.
3.
Į paruoštą keksiukų kepimo formą paskirstome tešlą, ant viršaus sudedame po šaukštą įdaro ir sudedame uogas, riešutus ar šokoladą. Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Meduse
2018-06-25 15:51
Keksiukai gavosi visai neblogi, bet neskirčiau 5 balų. Turiu ir geresnį receptą. Beja ant viršaus dėjau serbentus, labai papuošia keksiukus. ATSAKYTI
Linutė
2018-06-26 14:39
O man labai patiko, ypač ta varškės, pereinančios į tešlą, tekstūra - drėgni ir minkšti :) Parašykite ir savo receptą, mielai išbandyčiau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital