Purūs keksiukai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs keksiukai su obuoliais
Purūs keksiukai su obuoliais
Purūs keksiukai su obuoliais
Autorius apie receptą: Iš recepte nurodytų ingredientų kiekio pavyksta iškepti 15 keksiukų. Iškepa purūs, labai skanūs ir minkštučiai. Iš recepte nurodytų ingredientų kiekio pavyksta iškepti 15 keksiukų. Iškepa purūs, labai skanūs ir minkštučiai. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
240 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
125 mililitrai aliejaus
1 vienetas obuolių
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
Pabarstymui:
50 gramų kvietinių miltų
50 gramų cukraus
30 gramų sviesto (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti elektriniu plakikliu apie 5 minutes iki baltų putų, tuomet berti miltus, kepimo kepimo miltelius, išmaišyti, pilti aliejų.
2.
Burokine tarka sutarkuoti obuolį, sudėti į paruoštą tešlą ir dar kartą išmaišyti.
3.
Paruoštą masę dėti į formeles, užpildant 2/3 formelės, bet ne iki pat viršaus, nes keksiukai kepdami iškils.
4.
Į dubenį dėti sviestą, berti miltus, cukrų, viską gerai išmaišyti ir pabarstyti ant keksiukų viršaus.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 - 25 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital