Purūs keksiukai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Purūs keksiukai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
240 gramų miltų
200 gramų cukraus
1 vienetas obuolių (didelio)
125 mililitrai aliejaus
2 vienetai kiaušinių
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
Viršui:
50 gramų miltų
50 gramų cukraus
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Elektriniu plakikliu apie 5 minutes plakti kiaušinius su cukrumi, iki baltų putų.
2.
Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišyti, pilti aliejų, dėti burokine tarka tarkuotą obuolį ir vėl gerai permaišyti.
3.
Viršui į kambario temperatūros sviestą berti miltus, paminkyti tarp pirštų, berti cukrų ir vėl minkyti pirštais iki šlapio smėlio konsistencijos trupinių.
4.
Tešlą pilti į keksiukų formeles, pripildant 2/3 formelių tūrio. Ant viršaus užberti trupinius.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 min.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kepeja
2020-04-20 15:59
Patys skaniausi keksiukai! Tik skaniau dėti daugiau obuolių ir juos ne tarkuoti, o supjaustyti !!! ATSAKYTI
Kristina
2018-10-22 18:13
Tobuli keksiukai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital