Purus keksas su rabarbarais ir razinomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Keksas su rabarbarais
Keksas su rabarbarais
Keksas su rabarbarais
Autorius apie receptą: Labai skanus ir lengvai pagaminamas keksas, kurį kepiau mamos dienai, nes mano mama dievina rabarbarus.
Labai skanus ir lengvai pagaminamas keksas, kurį kepiau mamos dienai, nes mano mama dievina rabarbarus.
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
450 gramų miltų
250 gramų sviesto
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus (arba pagal skonį)
3 vienetai rabarbarų (30 centimetrų ilgio)
2 saujos razinų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakam su cukrum, vaniliniu cukrum ir druska. Pilam išlydytą ir atvėsintą sviestą, gerai išmaišom.
2.
Miltus sumaišom su kepimo milteliais ir, išsijoję, įmaišom į kiaušinių - sviesto masę. Galiausiai įmaišom kubeliais supjaustytus rabarbarus ir pamiltuotas razinas.
3.
Tešlą krečiam į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kekso formą ir dedam į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepam apie 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
4.
Pravėsusį keksą išimam iš formos ir apibarstom cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital