Purus keksas su Nutella

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Keksas su Nutella
Autorius apie receptą: Mano mažoji užsisakė keksą su Nutella, tai teko kepti pagal pageidavimą. Keksui naudpjau 30 centimetrų ilgio kekso formą. Mano mažoji užsisakė keksą su Nutella, tai teko kepti pagal pageidavimą. Keksui naudpjau 30 centimetrų ilgio kekso formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
370 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
190 gramų sviesto (minkšto)
150 gramų cukraus
135 gramai šokoladinio kremo nutella (arba kito šokoladinio kremo )
15 gramų kepimo miltelių
2 šaukšteliai kakavos (nesaldžios)
šiek tiek druskos
šiek tiek vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą išsukti su cukrumi ir trupučiu druskos iki purios masės, įmušti po vieną kiaušinį ir išplakti.
2.
Po to supilti pieną, vanilę, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti.
3.
Padalinti tešlą į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su nutella ir kakava, kitą palikti šviesią.
4.
Į kekso formą pakloti kepimo popierių, supilti šviesią tešlą, ant jos - tamsią. Kadangi tamsi tešla sunkesnė, ji įsimaišys į šviesią. Kepti 170 - 175 C laipsnių orkaitėje apie 60 - 70 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Kristina
2023-10-26 15:13
Tikrai reikia dėti 15 g. kepimo miltelių? Nebus per daug? ATSAKYTI
Rasma
2023-09-26 20:07
Nuostabus keksiukas ATSAKYTI
Aurelija
2022-11-29 02:45
Sveiki. O kaip suprasti “išsukame”. Su elektriniu palktuvu galima suplakti,ar kaip? ATSAKYTI
Inga
2022-11-29 10:36
Galima. Arba su konditerine šluotele kol masė tampa puri :) ATSAKYTI
Inga
2022-01-16 14:54
O tinka į pyrago induką ATSAKYTI
Daina
2022-01-17 11:02
Tinka, tik tuomet gausis plonesnis ir kepimo laiką stebėti reikėtų :) ATSAKYTI
Sintija
2020-03-20 12:19
Labai skanus keksas! ATSAKYTI
Barbora
2018-05-25 21:50
Žiauriai geras!!! Ačiū už nuostabų receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital