Purūs kefyro blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Purūs kefyro blyneliai
Purūs kefyro blyneliai
Purūs kefyro blyneliai
Autorius apie receptą: Iškepa purūs, sotūs ir tokie skanūs, kad norėsis pakartoti! Skanu valgyti su mėgstama uogiene. Iškepa purūs, sotūs ir tokie skanūs, kad norėsis pakartoti! Skanu valgyti su mėgstama uogiene. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kefyro
300 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis acto
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti, tuomet berti curkų, druską, pilti kefyrą, gerai išmaišyti, berti miltus ir vėl išmaišyti.
2.
Į atskirą dubenėlį berti sodą, supilti actą, o kai suputos ir pradės šnypšti, supilti į dubenį su tešla.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti po šaukštą masės (daug dėti nereikia, nes labai iškyla) , formuoti blynelius, uždengti dangčiu ir kepti kelias minutes, po to nuimti dangtį, apversti blynus ir dar pakepti kelias minutes.
4.
Labai skanu tiekti su mėgstama uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital