Purūs kefyro blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs kefyro blyneliai
Purūs kefyro blyneliai
Purūs kefyro blyneliai
Autorius apie receptą: Kai vaikučių mažų namuose nėra, tai ir blynelius kepu gana retai. Šaldytuve turėjau kefyro, tai nusprendžiau prikepti mažų blynelių. Dabar pats metas uogų, tai valgyti Kai vaikučių mažų namuose nėra, tai ir blynelius kepu gana retai. Šaldytuve turėjau kefyro, tai nusprendžiau prikepti mažų blynelių. Dabar pats metas uogų, tai valgyti galite su jomis, grietine ir kuom tik širdis geidžia, net ir vieni, be nieko blyneliai labai gardūs. O kepasi jie labai greitai, tai greitus pusryčius ar vakarienę pagaminsite akimirksniu. O dabar skubu surašyti receptuką, gal norėsite šią niurią dieną blynelių išsikepti čia ir dabar. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kefyro
280 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus (apytikriai)
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį supilti kefyrą, suberti sodą, įmušti kiaušinį, įberti cukraus, druskos ir suberti miltus. Viską gerai išmaišyti. Masė turi būti tiršta.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti 1 - 2 šaukštus tešlos ir kepti blynelius vis pavartant iki kol iškeps. Kepdami blyneliai labai išsipučia, vėliau kiek sukrenta.
Patarimai:
Jei mėgstate, galima į blynelių tešlą įberti razinų ar net šviežių uogų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital