Purūs kefyro blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Purūs kefyro blyneliai
Autorius apie receptą: Purūs, kvapnūs ir labai skanūs. Purūs, kvapnūs ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 mililitrų kefyro (kambario temperatūros)
160 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
40 gramų šokolado drožlių (arba lašelių)
30 gramų rudojo cukraus
1.5 šaukšto sviesto
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, suberti cukrų, vanilę, druską ir išplakti.
2.
Sviestą ištirpinti, atvėsinti.
3.
Sviestą, kefyrą supilti į dubenį su kiaušiniu, išmaišyti. Įsijoti miltus su kepimo milteliais ir dar kartą gražiai permaišyti. Tuomet suberti šokolado drožles, išmaišyti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti ir dėti po valgomą šaukštą tešlos vienam blyneliui.
5.
Patiekti su šviežiomis braškėmis, avietėmis ar kitomis mėgstamomis uogomis, vaisiais ar tuo, ką mėgstate.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital