Kalafioro blyneliai su jogurtiniu padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
kalafioro blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų žiedinių kopūstų (virto apie 5 minutes)
3 vienetai kiaušinių (M dydžio)
1 vienetas svogūnų (mažo)
0.5 vieneto raudonosios paprikos
50 gramų miltų
50 gramų sūrio (tarkuoto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
120 gramų graikiško jogurto
1 vienetas citrinų (reikės sulčių ir žievelės)
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą sutarkuoti burokine tarka, papriką ir svogūną smulkiai supjaustyti, įmušti kiaušinius, įberti miltų, tarkuotą sūrį, prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių.
3.
Padažui jogurtą, citrinos sultis ir žievelę, druską, pipirus ir krapus sumaišyti. Pagal skonį, jeigu norite, galite įdėti smulkinto česnako ar svogūno.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ana
2020-07-27 13:12
Skanutėliai, lb patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital