Sviestinis pyragas su konservuotais persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sviestinis pyragas su konservuotais persikais
Autorius apie receptą: Pyragas purus ir minkštas, tikrai vertas "biso". Visi valgiusiejį jį įvertino puikiai. Pyragas purus ir minkštas, tikrai vertas "biso". Visi valgiusiejį jį įvertino puikiai. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų konservuotų persikų
6 vienetai kiaušinių
350 gramų sviesto (kambarip temperatūros)
350 gramų miltų
300 gramų cukraus
5 šaukšteliai krakmolo
2.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Elektriniu plakikliu išsukti minkšą kambario temperatūros sviestą ir cukrų iki purumo. Toliau plakant po vieną įmušti kiaušinius.
2.
Miltus persijoti, suberti krakmolą, kepimo miltelius ir išmaišyti. Miltų masę suberti į sviesto, kiaušinių bei cukraus plakinį ir plakti iki vientisos masės.
3.
Kepimo formą sutepti sviestu, pabarstyti miltais. Į ją sukrėsti paruoštą tešlą. Ant viršaus dėti pjaustytus persikus, juos lengvai įspaudžiant į tešlą.
4.
Kepti iki 180 C orkaitėje apie 45 - 50 minučių (orkaitės prieš kepimą nereikia kaitinti). Ar pyragas iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
5.
Iškepusiam pyragui pirmiausia leisti visiškai atvėsti, o tada ragauti. Pasgovėjęs per naktį pyragas bus dar skanesnis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital