Purūs grietininiai žagarėliai "Auselės"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Grietininiai žagarėliai auselės
Autorius apie receptą: Mūsų labai mėgstamos! Labai skanios,trapios. Vaikai tikrai liks laimingi, o jei dar leisite padėt... Mūsų labai mėgstamos! Labai skanios,trapios. Vaikai tikrai liks laimingi, o jei dar leisite padėt... Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3.5 stiklinės miltų (apytikriai, tiek kad būtų minkšta, kočiojama tešla)
400 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis sodos
šiek tiek apelsino žievelės (ar vanilinio cukraus)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus išsijojame į dubenį, dedame išplaktus kiaušinius, grietinę, sumaišytą su soda, bei cukrų. Galima dar įdėti tarkuotos apelsino žievelės arba vanilinio cukraus.
2.
Pamaišome ir pradedame minkyti. Jei suminkius visus miltus, dar limpa, galima dėti daugiau. Tešla turi būti minkšta, bet kočiojama.
3.
Ant miltuoto paviršiaus kočiojame maždaug 0,5 cm storio blyną, supjaustome jį rombais, viduryje įpjauname. Per skylę perneriame vieną galą rombo ir gauname auselę.
4.
Auseles verdame įkaitusiame aliejuje iš abiejų pusių. Išgriebiame ir dedame ant popierinio rankšluoščio.
5.
Nuvarvėjusias dedame į dubenį ir barstome cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vilija
2019-10-04 15:25
Šeimynai laabai patiko! ATSAKYTI
Oksana
2018-01-20 17:27
Pavyko labai gerai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital