Purūs blynai be kvietinių miltų, cukraus ir pieno produktų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Purūs blynai be kvietinių miltų, cukraus ir pieno produktų
Autorius apie receptą: Blynai labai skanūs, puikiai tinkantys nedraugaujantiems su kvietiniais miltais, pieno produktais ar cukrumi. Blynai labai skanūs, neįmanoma suprasti, kad iš avinžirnių! Blynai labai skanūs, puikiai tinkantys nedraugaujantiems su kvietiniais miltais, pieno produktais ar cukrumi. Blynai labai skanūs, neįmanoma suprasti, kad iš avinžirnių! Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai bananų (sunokusių)
2 vienetai kiaušinių
50 gramų avinžirnių miltų
50 gramų migdolų miltų
15 gramų kokosų miltų
2 šaukšteliai acto
1/3 šaukštelio sodos
šiek tiek druskos (nebūtina)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bananus sutrinti, išplakti su kiaušiniais ir actu, suberti avinžirnių, migdolų ir kokosų miltus, truputį druskos ir išmaišyti. Palikti pastovėti bent 5 min.
2.
Prieš pat kepant į tešlą įmaišyti sodą.
3.
Kepti keptuvėje su aliejumi ant šiek tiek mažesnės kaitros, nei kepant kvietinių miltų blynus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agne
2019-12-25 15:35
Vietoje nurodytu miltu naudojau kukuruzu miltus ir kukuruzu krakmola, vietoje sodos - kepimo miltelius. Skonis pasakiskas, skaniausi blynai EVER!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital