Purus biskvitas be gliuteno

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Purus biskvitas be gliuteno
Purus biskvitas be gliuteno
Purus biskvitas be gliuteno
Purus biskvitas be gliuteno
Purus biskvitas be gliuteno
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 vienetai kiaušinių (M dydžio, arba 3 L dydžio)
120 gramų žemės riešutų sviesto (arba migdolų sviesto)
80 gramų migdolų miltų
1 vienetas bananų
50 gramų kukurūzų miltų
50 gramų aliejaus
50 gramų cukraus
10 gramų baltojo vyno acto
3 gramai sodos
2 gramai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius, bananą, riešutų sviestą, actą išplakti, kol neliks bananų gumuliukų.
2.
Birius produktus sumaišyti su aliejumi, konsistencija turi būti kaip košės.
3.
Viską lėčiausiu elektrinio plakiklio greičiu arba mentele sumaišyti. Masė bus skystoka.
4.
16 cm formos dugną ir šonus iškloti kepimo popieriumi arba ištepti riebalais ir pabarstyti miltais (svarbu!). Supilti tešlą.
5.
Kepti iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital