Purūs bananiniai varškėčiai keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Purūs bananiniai varškėčiai keptuvėje
Autorius apie receptą: Keptuvėje kepti bananiniai varškėčiai - patys tobuliausi pusryčiai! Iškepa purūs, minkštučiai ir labai skanūs. Patiks visai šeimai. Keptuvėje kepti bananiniai varškėčiai - patys tobuliausi pusryčiai! Iškepa purūs, minkštučiai ir labai skanūs. Patiks visai šeimai. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
360 gramų varškės (naudojau 0.5 % riebumo)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas bananų (gerai prinokusio)
2 šaukštai kokosų miltų (apytikriai)
pagal poreikį kokosų aliejaus
Papildomai:
pagal skonį jogurto
pagal skonį vaisių
pagal skonį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, dėti bananą ir sutrinti elektriniu trintuvu. Sudėti varškę ir sutrinti šakute.
2.
Į dubenį su paruošta mase suberti kokosų miltus ir viską gerai išmaišyti (kiek berti miltų priklausys nuo varškės drėgnumo ir banano dydžio, bet reikėtų stengtis miltų nepridėti per daug). Tešla turi būti minkšta ir limpanti prie rankų - būtent dėl to varškėčiai būna minkšti.
3.
Formuojant varškėčius rankas suvilgyti vandeniu, formuoti rutuliuką, jį suploti ir išvolioti kokosų miltuose.
4.
Į keptuvę dėti kokosų aliejų, įkaitinti, dėti varškėčius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
5.
Patiekti su mėgstamu jogurtu, vaisiais ir uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital