Purios varškinės tešlos bandelės su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Varškinės tešlos bandelės su obuoliais
Varškinės tešlos bandelės su obuoliais
Varškinės tešlos bandelės su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
300 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
100 mililitrų pieno
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek pieno (aptepimui)
Įdarui:
3 vienetai obuolių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas sviesto (be kaupo)
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius supjaustyti mažais kvadračiukais ir apibarstyti cinamonu.
2.
Sviestą ištirpinti puode arba keptuvėje ant silpnos ugnies, suberti cukrų, išmaišyti, masę užvirti, suberti obuolius, maišyti ir pavirti apie 3 minutes. Ingredientų matavimui naudojau 250 mililitrų tūrio stiklinę.
3.
Į varškę įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską, įtarkuoti citrinos žievelę, gerai išmaišyti, supilti pieną, tirpintą sviestą ir gerai išmaišyti. Įsijoti miltus ir užminkyti tešlą, tešlą turi būti minkšta ir nelipti prie rankų.
4.
Iškočioti paplotėlius, į vidurį įdėti įdaro, perlenkti ir kraštelį gerai prispausti.
5.
Aptepti pienu ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital