Purios varškės spurgos be kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Purios varškės spurgos be kvietinių miltų
Purios varškės spurgos be kvietinių miltų
Purios varškės spurgos be kvietinių miltų
Purios varškės spurgos be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Kada paskutinį kartą valgėte spurgų? Nepamenate? Aš irgi jau nepamenu. Tai, kol vyras dirbo sode, aš sugalvojau padaryti staigmeną ir prikepti visą kalną gražių kamuoliukų. Kada paskutinį kartą valgėte spurgų? Nepamenate? Aš irgi jau nepamenu. Tai, kol vyras dirbo sode, aš sugalvojau padaryti staigmeną ir prikepti visą kalną gražių kamuoliukų. Kepiau pagal mano močiutės receptą, tik vietoj paprastų miltų naudojau grikių miltus ir pati nustebau, kokios skanios buvo. Aišku, jeigu neturite grikių miltų naudokite ir kitokius. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų varškės (geriau sausesnės, iš maišelių)
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai grikių miltų (arba paprastų miltų)
4 šaukštai cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
butelis aliejaus (kepimui)
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę sutrinkite, suberkite druską, cukrų, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į varškės masę.
2.
Inde, kuriame virsite spurgas įkaitinkite aliejų.
3.
Sušlapinkite rankas vandeniu ir formuokite graikiško riešuto dydžio spurgytes. Virkite aliejuje pavartant, kol gražiai apskrus ir pilnai išvirs.
4.
Apiberkite cukraus pudra išvirusias. p.s. niekada nepilu degtinės ir puikiai išverda be jos, riebalų neprisigeria.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (6)
Roberta
2019-06-25 16:28
Neskanios... Nerekomenduoju... Gaila sugadintų produktu
ATSAKYTI
Vaidas
2019-07-14 22:37
Nemokate gaminti Roberta. Tobulos spurgos - skanesniu nerasit jei mokat gaminti pagal duota recepta ATSAKYTI
Egle
2019-01-14 20:00
Kaznai ar su migdolu miltais iseis ATSAKYTI
vIKTORIJA
2019-01-13 19:43
KEPIAU IR NAUDOJAU RYŽIŲ BEI AVINŽINRNIŲ MILTUS. 1:1. gAVOSI TPBULI SPURGIUKAI ATSAKYTI
Zose
2019-01-08 21:01
Tai kaip čia dabar, be miltu, o deti 5 šaukštus. ATSAKYTI
Agnija
2019-01-09 12:57
Ne be miltų, o be kvietinių miltų - su grikių miltais :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital