Purios varškės spurgos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 28
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Purios varškės spurgos
Purios varškės spurgos
Purios varškės spurgos
Purios varškės spurgos
Purios varškės spurgos
Purios varškės spurgos
Autorius apie receptą: Gardžiosios purios varškės spurgos. Gardžiosios purios varškės spurgos. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 28
1 litras aliejaus
500 gramų varškės
5 vienetai kiaušinių
12 šaukštų kvietinių miltų (apytikriai)
7 šaukštai cukraus
1 šlakelis acto
1 šaukštas cukraus pudros
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį suberti sodą, įpilti acto ir išmaišyti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir gerai išplakti. Suberti vanilinį cukrų, miltus, sudėti sodą, varškę ir išminkyti tešlą.
3.
Iš paruoštos tešlos formuoti apvalias spurgas.
4.
Į puodą įpilti aliejų, įkaitinti, dėti spurgas ir virti iki auksinės spalvos.
5.
Išgriebti spurgas, nusausinti popieriniu rankšluosčiu, palaukti iki kol atvės ir pabarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Galima naudoti 0.5 šaukštelio kepimo miltelių. Juos taip pat reikėtų nugesinti actu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jol
2023-12-01 09:44
ir kepimo miltelių ir sodos, kai tiek kiaušinių? ATSAKYTI
Gene
2022-11-27 14:47
Aš dar dadedu50 gr bendžio ar biški spirto med tai nepritraukia aliejaus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital