Purios rikotos spurgytės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Rikotos spurgos
Rikotos spurgos
Rikotos spurgos
Rikotos spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų rikotos
225 mililitrai miltų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis sodos (nubraukto)
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Rikotą, cukrų, kiaušinius išmaišyti kartu. Suberti druską, vanilinį cukrų, sodą bei miltus ir išmaišyti.
2.
Rankas patepti aliejumi ir formuoti spurgytes.
3.
Kepti iki 160 C laipsnių įkaitintame aliejuje. Kai apskrus visi šonai, perkelti į sietelį, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Apibarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Dina
2018-06-17 22:11
Kas ta rikota? ATSAKYTI
Santa
2018-06-17 22:47
Rikota - tai tokia minkšto sūrio rūšis, galima įsigyti parduotuvėse, prie maskarponės ir pan. sūrių būna. Arba galima pasigaminti namuose pagal šį receptą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital