Purios mielinės spurgos su džemu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mielinės spurgos su džemu uogiene
Mielinės spurgos su džemu uogiene
Mielinės spurgos su džemu uogiene
Mielinės spurgos su džemu uogiene
Autorius apie receptą: Minkštos spurgos su naminiu slyvų džemu.
Minkštos spurgos su naminiu slyvų džemu.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
650 gramų miltų
300 mililitrų pieno
65 gramai sviesto
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus
25 gramai šlapių mielių
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
500 mililitrų aliejaus (kepimui)
200 mililitrų džemo (įdarui, naudojau melynų slyvų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mieles sutrinti su cukrumi, šlakeliu pieno ir pora šaukštų miltų. Likusį pieną pakaitinti su sviestu, kol sviestas ištirps, bet neužvirti ir palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
2.
Pieną su sviestu užpilti ant mielių, suberti druską, įmušti kiaušinį, suberti likusius miltus ir užminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir palikti pakilti.
3.
Iš pakilusios tešlos iškočioti 1 centimetro storio lakštą, stikline išspausti apskritimus ir palikti pakilti, kol padvigubės.
4.
Spurgas virti aliejuje įkaitintame iki 180 C temperatūros apie 1-2 minutes iš abiejų pusių, kol taps gražios auksinės spalvos. Iškepusias spurgas perkelti ant popierinio rankšluosčio ar sietelio.
5.
Įdarui pasirinktą džemą įspausti į spurgas konditerirniu švirkštu su ilgu antgaliu. Paruoštas spurgas apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital