Purios mielinės bandelės su įvairiais įdarais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Purios mielinės bandelės su įvairiais įdarais
Purios mielinės bandelės su įvairiais įdarais
Purios mielinės bandelės su įvairiais įdarais
Purios mielinės bandelės su įvairiais įdarais
Purios mielinės bandelės su įvairiais įdarais
Autorius apie receptą: Ar įsivaizduojate, kaip kvepia namai, kaip jauku, šilta ir gera, kai yra kepamos bandelės? Bandelės išėjo labai purios, minkštos ir gardžios. Ar įsivaizduojate, kaip kvepia namai, kaip jauku, šilta ir gera, kai yra kepamos bandelės? Bandelės išėjo labai purios, minkštos ir gardžios. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
730 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
500 mililitrų pieno
100 mililitrų aliejaus (+dubeniui patepti)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai druskos
7 gramai sausų mielių
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną truputį pašildžiau (kad užlašinus ant delno jaustųsi šiluma, bet nedegintų) subėriau cukrų ir mieles ir gerai išmaišiau. 5 - 10 min palikau pastovėti, kad mielės aktyvuotųsi.
2.
Į pieną su mielėmis supyliau aliejų, įmušiau kiaušinį ir lengvai šluotele paplakiau.
3.
Miltus persijojau.
4.
Po truputį subėriau persijotus miltus į pieno mišinį, pasūdžiau ir užminkiau tešlą. Jei tešla labai lips, rankas sutepkite aliejumi. Išminkytą tešlą sudėjau į stiklinį aliejumi suteptą dubenį, uždengiau ir palikau šiltai kilti 1.5-2 val.
5.
Tešlai pakilus, ją dar kartą perminkiau ir dar palikau 0.5-1 val. kilti.
6.
Kol tešla kilo, pasiruošiau įdarą. Bandeles tinka ruošti su tokiais įdarais: raugintų kopūstų, varškės.
7.
Raugintų kopūstų įdaras - keptuvėje su aliejumi pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus, morkas, sudėjau raugintus kopūstus, pagardinau pipirais, druska ir troškinau 10-15 min.
8.
Varškės įdaras - varškę sumaišiau su grietine, cukrumi ir razinomis (nuplikintomis verdančiu vandeniu).
9.
Gnybiau po gabalėlį tešlos, pakočiojant tarp delnų, suformavau apskritimus ir į vidų dėjau įdaro, kraštelius užspaudžiau ir dėjau siūle į apačią.
10.
Aptepimui išplakiau kiaušinį.
11.
Paruoštas bandeles sudėjau į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, aptepiau kiaušinio plakiniu.
12.
Kepiau iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 min.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Karolina
2024-02-03 22:08
Puikiai gavosi! Labai minkštutės bandelės ATSAKYTI
Tolute
2023-12-10 18:35
Jau tooooks sudas gavosi… visiškai pagal receptą neina padaryti bandelių skaniu, vis vien reikia savo dadedineti ir gelbėti. Baisu ATSAKYTI
Ganyta
2023-04-03 08:26
Bandeles superines gavosi, pats geriausias teslos receptas kiek esu isbandziusi. Tiesa , miltu reikejo dadeti gerokai . Aciu uz recepta ! ATSAKYTI
Aurelija
2020-05-23 06:33
Idealios bandeles ♥️ ATSAKYTI
Remigijus
2019-12-05 19:03
pieno ne per didele porcija 500 ml?tesla skysta gaunasi kad blynus kept o ne bandeles ?teko miltu dvigubai deti kad bent minkyt butu galima.. ATSAKYTI
Greta
2019-12-06 10:46
Kažką, matyt, netiksliai pamatavot ar pasvėrėt, nes proporcija tikrai gera. Žinoma, šiek tiek papildomai miltų gali reikėti, nes ne visi miltai vienodai brinksta, bet tikrai ne dvigubai :) ATSAKYTI
Agne
2019-12-23 16:57
O kada druska deti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital