Purios mielinės bandelės

AUTORIUS:
Svajūne Abuojienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Purios mielinės bandelės
Purios mielinės bandelės
Purios mielinės bandelės
Autorius apie receptą: Pusę bandelių dariau su dešrele, dešrelę įsukau į vidų, o pusę su cinamonu ir cukrumi. Pusę bandelių dariau su dešrele, dešrelę įsukau į vidų, o pusę su cinamonu ir cukrumi. Svajūne Abuojienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas miltų
500 mililitrų pieno
170 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
6 šaukštai aliejaus
50 gramų šlapių mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinį išsukti su beveik visu cukrumi. Mieles ištrinti su 2 šaukštais cukraus ir supilti į kiaušinio plakinį.
2.
Viską išmaišyti, įpilti 6 šaukštus aliejaus ir pašildytą pieną.
3.
Viską minkat, po truputį supilti miltus ir užminkyti tešlą. Užminkytą palikti 1.5 valandos, kad pakiltų.
4.
Kai tešla pakyla, galima formuoti bandeles ir dėti kokį norite įdarą. Pusę bandelių dariau su dešrele, dešrelę įsukau į vidų, o pusę su cinamonu ir cukrumi. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
AUTORIUS: Svajūne Abuojienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Viktorija
2021-01-06 20:57
Labai geros, minkštos ir purios bandelės! Tikrai gaminsiu dar kartą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital