Purios mėsainių bandelės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Purios mėsainių bandelės
Autorius apie receptą: Labai skanios ir purios bandelės, kurios tobulai tinka gaminti mėsainius namie. Labai skanios ir purios bandelės, kurios tobulai tinka gaminti mėsainius namie. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
550 gramų kvietinių miltų (apytiksliai)
250 mililitrų vandens (šilto)
100 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
25 gramai šlapių mielių (arba 11 g sausų)
2 šaukštai degtinės
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos (be kaupo)
Viršui:
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas pieno
1 sauja sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pašildyti vandenį, supilti į dubenį, sudėti mieles, berti cukrų ir gerai išmaišyti, kad mielės ištirptų.
2.
Berti druską, įmušti 1 kiaušinį, pilti degtinę, aliejų, išmaišyti.
3.
Į išmaišytą mišinį persijoti miltus ir užminkyti tešlą. Ji turi būti elastinga ir minkšta.
4.
Dubenį su tešla uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai, kad pakiltų apie 1.5 valandos.
5.
Kepimo skardą užtiesti kepimo popieriumi, formuoti bandeles ir palikti dar pakilti apie 10 minučių.
6.
Mažesniame dubenėlyje įmušti 1 kiaušinį, įpilti pieno ir išplakti. Plakiniu aptepti bandelių viršų ir apibarstyti sezamo sėklomis.
7.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
Patarimai:
Degtinė pilama, kad tešla būtų elastingesnė, o iškepus - puresnė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital