Purios kefyro tešlos bandelės su faršu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mielinės kefyro tešlos bandelės su faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
400 gramų miltų
250 mililitrų kefyro (arba raugintų pasukų)
70 mililitrų aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
7 gramai sausų mielių
Įdarui:
500 gramų jautienos faršo
150 gramų grietinės
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį malto muskato
Viršui:
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į kefyrą supilti aliejų, suberti cukrų, šiek tiek pašildyti ir supilti mieles. Išmaišyti ir palikti šiltai 10 minučių, kad suputotų.
2.
Suberti druską, miltus ir gerai išmaišyti. Palikti tešlą šiltai, kad pakiltų 1 valandai.
3.
Įdarui faršą sumaišyti su smulkintu svogūnu, muskatu ir grietine, pagardinti druska, pipirais.
4.
Pakilusią tešlą dar kartą perminkyti. Padalinti į 14 vienodo dydžio gabalėlių. Kiekvieną suploti delne į paplotėlį, į vidurį dėti įdaro, užspausti kraštus ir suformuoti apvalias vandeles.
5.
Sudėti bandeles į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, aptepti kiaušinio plakiniu ir apibarstyti sezamų sėklomis.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol įgaus tolygią auksinę spalvą, apie 20-25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital