Purios bandelės su obuoliais ir razinomis

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Bandelės su obuoliais ir razinomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštos ir purios bandelės prie arbatos ar kavos - pagardintos obuoliais ir razinomis. Skanios jos ir šiltos, ir atvėsusios. Jei razinų nemėgstate, jų galima ir nedėti. Minkštos ir purios bandelės prie arbatos ar kavos - pagardintos obuoliais ir razinomis. Skanios jos ir šiltos, ir atvėsusios. Jei razinų nemėgstate, jų galima ir nedėti. Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 mililitrų pieno (šilto)
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
30 gramų cukraus
11 gramų sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 vienetas obuolių (didelio)
30 gramų razinų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Razinas išmirkyti ir nusausinti.
2.
Sviestą ištirpinti ir palikti pravėsti.
3.
Pieną pašildyti, kad užlašinus ant delno jaustųsi šiluma, bet nedegintų. Suberti cukrų ir mieles, išmaišyti, palikti 10 minučių šiltai pastovėti.
4.
Obuolius supjaustyti maždaug 1 cm kubeliais.
5.
Į pieną supilti sviestą (nekarštą!), įmušti kiaušinį, viską išmaišyti. Suberti druską ir miltus, sudėti razinas ir obuolius.
6.
Minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie delnų. Jei reikia, berkite papildomai miltų, nepersistenkite, kitaip bandelės bus kietesnės.
7.
Tešlą uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti valandėlę pakilti.
8.
Pakilusią tešlą dalinti į 10 vienodo dydžio gabalėlių. Kiekvieną pakočioti tarp delnų suformuojam kamuoliukus. šiek tiek paspausti. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarpus. Vėl uždengti ir palikti 30 minučių pakilti.
9.
Kiaušinio trynį išmaišyti su šaukštu pieno, aptepti bandeles.
10.
Dėl kepti į iki 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę apie 20 - 25 minučių.
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital