Pupelių sriuba su mėsos kukuliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pupelių sriuba su mėsos kukuliais
Pupelių sriuba su mėsos kukuliais
Pupelių sriuba su mėsos kukuliais
Autorius apie receptą: Visada grįžusi namo po atostogų, o dabar po švenčių, pirmiausiai aš verdu sriubą. Sriuba man yra būtina. Ir taškas. Pamėgome sočias sriubas su mėsa. Dažniausiai jas verdu su Visada grįžusi namo po atostogų, o dabar po švenčių, pirmiausiai aš verdu sriubą. Sriuba man yra būtina. Ir taškas. Pamėgome sočias sriubas su mėsa. Dažniausiai jas verdu su mėsos kukuliais. Tokias sriubas ypatingai mėgstu ruošti vėlyviems pietums. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai bulvių
1 stiklinė pupelių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis petražolių (smulkintų)
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
2.5 litro vandens
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
Faršui:
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai kvietinių miltų
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pupeles užmerkiame ir paliekame mirkti per naktį.
2.
Į puodą beriame pupeles, užpilame vandeniu, beriame lauro lapus ir užkaičiame virti.
3.
Bulves supjaustome kubeliais, morką griežinėliais, svogūną ir česnaką smulkiais gabalėliais.
4.
Į verdančias pupeles beriame bulves.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname morką ir svogūnus. Taip pat keptuvės turinį suberiame į puodą.
6.
Faršui į kiaulieną dedame kiaušinio trynį, beriame miltus, smulkintą česnaką, žiupsnį druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišome.
7.
Drėgnomis rankomis gnybiame gabalėlį faršo, formuojame kukuliukus ir dedame virti į sriubą.
8.
Sriubą verdame, kol pupelės suminkštės ir išvirs. Iš puodo išgriebiame lauro lapus. Sriubą gardiname druska, smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital