Pupelių salotos su ridikėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pupelių salotos su ridikėliais
Pupelių salotos su ridikėliais
Pupelių salotos su ridikėliais
Autorius apie receptą: Sočios ir greitai paruošiamos. Beje, galite skanauti su traškia batono riekele ar patiekti prie įvairių paukštienos patiekalų. Sočios ir greitai paruošiamos. Beje, galite skanauti su traškia batono riekele ar patiekti prie įvairių paukštienos patiekalų. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
240 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
240 gramų konservuotų avinžirnių
6 vienetai ridikėlių
0.5 vieneto saldžiosios paprikos (naudojau raudoną)
1 žiupsnelis petražolių (šviežių, smulkiai pjaustytų)
pagal skonį druskos
Padažui:
1 skiltelė česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštelis malto kumino
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šaltu vandeniu perplauti pupeles ir avinžirnius, nuvarvinti skystį ir perdėti į dubenį.
2.
Smulkiais kubeliais supjaustyti papriką, gabalėliais supjaustyti ridikėlius, suberti į dubenį su pupelėmis ir avinžirniais, tuomet suberti petražoles.
3.
Padažui į dubenėlį berti kuminą, dėti pomidorų padažą, pilti aliejų, baltojo vyno actą, išspausti česnaką, dėti aitriųjų paprikų padažą, išmaišyti.
4.
Paruoštą padažą supilti į dubenį su daržovėmis, berti druską ir viską gerai išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital