Pupelių salotos "Raudonėlė"

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Pupelių salotos "Raudonėlė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g virtų raudonųjų pupelių 2 svogūnų 3 česnako skiltelių 4 šaukštų raudonojo vyno acto 2 šaukštų pomidorų padažo 6 šaukštų alyvų aliejaus šiek tiek “Tabasko” padažo 1 pluoštelį šalavijų  pipirų, maltų saldžiųjų paprikų  
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustykite žiedeliais, česnakus sutraiškykite, sumaišykite su virtomis nusunktomis pupelėmis. Pomidorų padažą išplakite su actu, supilkite aliejų, pagardinkite pipirais bei saldžiosios paprikos milteliais, įdėkite “Tabasko” padažo, suberkite smulkiai kapotus šalavjus. Šiuo marinatu užpilkite pupeles, gerai išmaišykite ir palikite mažiausiai 1 val. , kad įgautų reikiamo skonio. Patiekite su balta duoda. Tinka įvairioms šventinėms vaišėms.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital