Pomidorus ir svogūnus nuplauname, susmulkiname. Konservuotas daržoves nusunkiame, marinuotus agurkus supjaustome kubeliais. Galiausiai visas daržoves sumaišome.
Atskirai ruošiame padažą: išmaišome grietinę, majonezą ir prieskonius.
Skanaus!
1 skardinės baltųjų pupelių, konservuotų 1 skardinės šparaginių pupelių, konservuotų 1 skardinės avinžirnių, konservuotų 1 skardinės konservuotų raudonųjų pupelių 1 stiklainiuko agurkėlių, mažų, raugintų 3 svogūnų, raudonųjų 4 pomidorų, didelių Padažui: 3 v. š. grietinės 1 v. š. majonezo 0,5 a.š. druskos Žiupsnio pipirų |
Pomidorus ir svogūnus nuplauname, susmulkiname. Konservuotas daržoves nusunkiame, marinuotus agurkus supjaustome kubeliais. Galiausiai visas daržoves sumaišome.
Atskirai ruošiame padažą: išmaišome grietinę, majonezą ir prieskonius.
Skanaus!