Pupelių daigelių salotos

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Pupelių daigelių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai sezamo sėklų
450 g šviežių pupelių daigų, gerai nuplautų ir nusausintų
3 skiltelės česnako, susmulkintos
2 svogūnėliai, susmulkinti
imbiero šaknis (apie 2,5 cm), nulupta ir susmulkinta
2 šaukštai sezamo aliejaus
0,3 puodelio sojų padažo
2 šaukštai obuolių acto
1 šaukštelis Mirin (saldaus ryžių vyno)
2 šaukšteliai rudo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 150 C temperatūros.
Apkepinkite sezamo sėklas, paskirstę jas kepimo skardos dugne. Kepkite 12-16 minučių, dažnai pamaišydami, iki jos taps auksinės spalvos. Sėklas galima apkepinti iš anksto ir saugoti jas sandariame inde.
Sudėkite pupelių daigus į didelį karščiui atsparų indą ir padėkite šonan.
Ant nedidelės ugnies uždėkite vidutinio dydžio keptuvę, apkepkite aliejuje česnaką, svogūnėlius ir imbierą 2-3 minutes, iki jie suminkštės.
Sudėkite likusius produktus, padidinkite ugnį iki vidutinės, užvirinkite mišinį ir virkite neuždengtą 1 minutę, kad truputį sumažėtų skysčio.
Supilkite verdantį užpilą ant pupelių daigų, gerai išmaišykite, tada uždenkite indą ir padėkite salotas į šaldytuvą kelioms valandoms.
Prieš patiekdami išmaišykite vėl.
AUTORIUS: Vilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital