Puikusis Toskaniškas vištienos troškinys

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Puikusis Toskaniškas vištienos troškinys
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio ir labai paprastai bei nebrangiai pagaminamas troškinys. Mes jį valgome su ryžiais, makaronais arba virtomis bulvytėmis. Dar labai tinka troškinant į jį Nuostabaus skonio ir labai paprastai bei nebrangiai pagaminamas troškinys. Mes jį valgome su ryžiais, makaronais arba virtomis bulvytėmis. Dar labai tinka troškinant į jį įdėti keletą pasmulkintų saulėje džiovintų pomidorų. Jeigu norisi dar tirštesnio padažo, baigiant troškinti įmaišykite šaukštą miltų. (...daugiau) Galina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos krūtinėlės
200 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų sultinio
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis mairūno (džiovinto)
1 šaukštelis džiovinto čiobrelio (galima keisti rozmarinu arba raudonėliu)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti, česnaką sukapoti, sudėti į dubenį ir truputį rankomis paspausti, jog išsiskirtų šiek tiek sulčių.
2.
Vištieną supjaustyti postambiais gabalėliais, pagardinti druska, pipirais ir sumaišyti su česnakais bei svogūnais. Palikti apie 20 minučių (galima ir ilgiau) psiamarinuoti.
3.
Gilesnėje keptuvėje ištirpinti sviestą ir jame šiek tiek apkepinti vištieną. Supilti grietinėlę bei sultinį, sudėti mairūną bei čiobrelius. Jeigu norisi, galima dar pagardinti druska, pipirais,
4.
Troškinti ant nedidelės ugnies apie 15-20 minučių, vis pamaišant.
5.
Patiekdami galite papuošti čiobrelio ar rozmarino šakelėmis ar šviežių pomidorų gabalėliais. Jeigu norisi tirštesnio padažo, baigiant troškinti galite įmaišyti 1-2 šaukštelius miltų (prieš tai juos išmaišykite truputyje vandens arba pieno, kad nesušoktų į gumuliukus).
6.
Labai skanu valgyti su ryžiais ar mažomis virtomis bulvytėmis.
AUTORIUS: Galina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Antanas
2017-08-05 15:09
Šiam patiekalui reikia kokio nors garnyro? Ar jis ir taip skaniai susivalgo? ATSAKYTI
Irutė
2017-08-05 21:51
Man jis labai skanu su šviežiomis bulvytėmis šalia :) ATSAKYTI
Kate
2017-03-28 19:27
Kiek reikia pomidoru? ATSAKYTI
Daiva
2017-04-05 23:05
Pomidorai cia tik papuosimui, receptui jie nebutini. O papuosimui uzteks 1-2 ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital